Har suttit lite igen med 3D-modellen i SketchUp över det kommande skjulsbygget. Nu har jag fått upp endel takbrädor, gipsskivor invändigt och ett fönster.

Modellen är skapad i Google SketchUp.

Det är ganska mycket pillande med att bygga modeller i Google SketchUp, men samtidigt så är det oerhört roligt. 

–[ Klicka på bilden om du vill se en större variant av den! ]–

Så har man bara gott om tid och mycket tålamod så finns det inga gränser för vad man kan göra detaljmässigt i detta smarta 3D-Program.

.

Vi har för avsikt att bygga ett riktigt bygge utifrån modellen som vi gör, så har du några förslag eller synpunkter på arbetet i detta läget så skulle det vara väldigt roligt att höra dem. Du kanske är byggare och ser konstruktionsfel som vi kan behöva veta om m.m.

Vi har endel profesionella hantverkare som vi löpande frågar om råd i planeringen, men självklart kan även dessa missa saker. Tveka därför inte att lämna ett svar på detta inlägget. Vi kommer att publicera svaren i anknytning till detta inlägget efter sedvanlig granskning.

/ Mike