Det är redan en bra bit in i September och vi har haft badrumsplaner ett bra tag nu. Eftersom vi ville ha ett större badrum började vi i somras projektet med att riva väggen mellan det dåvarande badrummet och ”akvarierummet” som vi kallade det. Sen stod vi där med ett stort rum och ..hmm undrade vad detta skulle komma att kosta? Ja, ja nu var det bara att fortsätta rivningen av panel, tak, porslin och dusch. Det låter kanske inte så jobbigt, men det gjordes inte på en kväll. Eftersom vi har köpt ett större badkar behövde vi även stärka golvet. När vi hade städat undan alla grejor i källaren, var det dags att bila runt en av golvbrunnarna i tvättrummet. Detta fick Micke göra med hjälp av en bilningsmaskin. Slitsamt arbete, men det blev ändå klart på några timmar. Nu kunde snickarna få komma och stötta upp taket i källaren (golvet till badrummet). De fixade även reglade väggar i badrummet. Rörmokaren dök också upp för att dra nya rör i källaren. Han grejade det på nån dag. Därefter lade Micke och jag golvspånskivor i badrummet. Det var lite klurigt att mäta, men resultatet blev väldigt bra. Idag har jag målat fönstren (efter noggrant övervägande om de skulle behöva bytas eller inte, valde vi att behålla de gamla). Nu väntar vi på att elektrikern ska dyka upp på tisdag. Fortsättning följer :)

20130914-180802.jpg

20130914-180917.jpg