imageimage

 

 

 

 

 

 

 

När jag var liten så brukade jag då och då (när möjlighet gavs) ta tillfället att titta på Åsa-Nisse på TV’n, och vad jag kan komma ihåg så tyckte jag att filmerna från mellan 40 och 60-talet med John Elfström i huvudrollen som Nisse var roliga, och jag tror faktiskt att jag såg de flesta av de 20 filmerna som då gjordes.

Så kom nu tillfället i helgen då den nya filmen ”Wälkom to Knohult” med Kjell Bergqvist i huvudrollen, och förväntningarna var självklart höga. Jag och några kollegor på arbetsplatsen där jag jobbar hade noterat att filmen skulle gå i helgen och att det skulle bli roligt. Jag vet dock inte om jag var så imponerad när jag väl hade kollat på filmen. Jag gav den en rejäl chans då jag kollade på hela filmen (Pearl orkade bara kolla på halva).

Kanske var Åsa-Nisse-filmerna lika dåliga förr i tiden men att min smak för komedi-film som blivit annorlunda (jag vågar nog inte säga att den, min smak, har blivit bättre även om jag kanske vill tro det, då vissa andra kanske älskade filmen).

 

/Mike.