Har reflekterat över vad som har hänt senaste tiden och kommit till följande slutsats: Vad i hela friden är det för en värld som vi lever i…

Den senaste månaden har vi fått reda på att Mouhamad Khadafi har blivit skjuten och det är väl ändå till det bästa kan jag tycka då han varit orsak till så många människors lidande och förtryck som han har varit... Samtidigt så rapporterar Uppdrag Granskning om hur två personer utvisades från Sverige 2001 och fördes till Egypten för att under flera år torteras och behandlas på ett illa då de misstänktes vara terrorister. Sveriges politiker vet vad som försiggår, men mörkar det hela, och man ställer sig frågan om det finns någom moral i världen över huvud taget…

Glada Hudik Per Visar sig vara en gam som utnyttjar de förståndshandikappade skådespelarna till max för att tjäna pengar själv för att han är en så underbar människa som gett dem en chans i livet (enligt UG snarare ockrat på dem och gett dem skitlön när han och de ”normala” skådespelarna fått bra lön).

Sjuka och gamla personer utvisas från Sverige till länder där de inte kan klara sig, och helt utan släktingar som kan umgås med dem och hjälpa dem…

Har också hört om Socialdemokraternas ledare Håkan Juholt som så oskyldigt gjort fel och begärt dubbelt bostadsbidrag när han tjänar endast 80 000 kronor i månaden... ja vad ska man säga…

Finns det något som inte är korrupt?

 

/ Mike.