TV-Spel

GTA III på iPad

0

imageJag har ett tag lirat GTA III på min iPad mini och upplever en underbar spelkänsla. Rockstar som är utvecklare av spelet har utvecklat en version som speciellt avsedd för mobila enheter knäcker AppStores alla andra spel (än så länge) med hästlängder!

Hela spelet är faktiskt (konstigt nog) poterat och anpassat för denna typ av system, vilket är imponerande då spelet i originalversion var ganska stort och detaljerat (till PlayStation II).

GTA på IDG

/ Mike.

Battlefield 3 och EA gör katastrof-releese

0
HOOAH.jpg

© EA-Games 2011 BF3

 

Idag släppte EA-Games nya spelet Battlefield 3 som siats bli det bästa spelet som släppts på länge, men inte mycket gick rätt enligt Electronic Arts forum, då serverklienten som skulle registrera serienycklarna verkade ha gett upp.  Klienten som krävs för att registrera och installera spelet heter Origin och släpptes 2010. Trotts att många har köpt spelet för dyra pengar och har korrekta serienycklar så är det ingen som kan installera spelet utan att gå via onlineprogrammet. EA’s furum hade vid 21-tiden över 30.000 läsningar av konsumenter som förtvivlat suttit i timmar för att försöka hitta felet och lösningen på detsamma.

Varken på EA’s, Origin eller Battlefield 3’s officiella hemsida har kunder och spelentusiaster i skrivande stund kunnat få information om var problemet ligger. Origin-mjukvaran är i Betastadie, vilket innebär att den är i test eller utvärderingsversion och nu riktas skarp kritik mot EA att de inte har släppt en skarp version av Origin inför releesen av BF3.

Uppdatering 21:20

Vissa gamers påstår att det går att registera produkten utanför Origin, men det är inget som vi har fått bekräftat själva. Läs mer om problemet och ev. lösningar på: EA Forum

/ Mike

Go to Top
css.php